Xhejmsi nga Fani kendon “Rama go” dhe te tjera episode humori elektoral-Stop-17 Mars 2021

Një shtetas i quajtur Xhejms, nga Fani i Mirditës këndon në një festë, “Rama go”.Monika Kryemadhi gjatë një takimi elektoral në Elbasan, kërkon duartrokitje nga pjesëmarrësit. Të njejtën gjë dhe në mënyrë të përsëritur bën edhe kandidati i LSI-së në Lushnje, Etnor Krakulli, duke menduar që nuk po filmohet.Kreu demokrat Lulzim Basha ishte në një fabrikë të prodhimit të vajit të ullirit në Novoselë, ku tha, se sa më shumë kokrra ulliri, aq më shumë vaj.

Të Fundit