WC-ja e pa pastruar e pa dyer, kushtet e tragetit grek në Vlorë

Një qytetar ka dërguar në redaksinë tonë pamjet e një trageti grek, që udhëton nga Vlora. Kushtet e tragetit janë skandaloze, me dyer e dërrasa të rëna në tokë dhe pisllëk në tualete.

Të Fundit