“Vrimë më vrimë e shkop më shkop” ja për çfarë e ka fjalën Rama!

Kryeministri Rama ka shpërndarë në mjediset e kryeministrisë yje mirënjohjeje për 7 sportistë me rekorde medaljesh ndërkombtare. Rama gjeti rastin të tregonte dhe episode nga Shqipëria komuniste, ndërsa nderonte njerëzit e sportit.

Të Fundit