Vox Pop / BE refuzon hapjen e negociatave, si e përjetuan shqiptarët!?


Ambasada amerikane në Tiranë ka publikuar sot një video, ku tregon, se 14 shqiptarë, mes 100 personave nga e gjithë bota, nuk do të shkelin kurrë në SHBA, për shkak të dyshimeve për korrupsion.Adriatik Llalla, Tom Doshi, Vangjush Dako dhe familjarët e tyre, janë shpallur “non gratta” nga diplomacia amerikane.Gjatë fundjavës, BE-ja refuzoi kërkesën e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, për hapjen e negoviatave të anëtarësimit. Ne i jemi drejtuar qytetarëve, për t’i pyetur për arsyet e këtij refuzimi dhe përjetimin e këtij momenti.

Të Fundit