“Vendoseni gjobën edhe..” Monika Kryemadhi gjobitet sërish

Gjatë një takimi elektoral, kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi tha, se nga edukatorja e kopshtit kishte mësuar vjershën “gjuha jonë sa e mirë”. Por ndërsa përpiqej ta perifrazonte, Monika harroi vargjet dhe u ndihmua nga pjesëmarrësit në takim. Më pas gjatë një tjetër aktiviteti në Elbasan, zonja Kryemadhi bëri debat me forcat policore, pasi nuk mbante maskën në një grumbullim me shumë qytetarë.

Të Fundit