Urimi i Rames per humoristet/ Fjalet e urta, sipas qytetareve te Tiranes! – Stop – 12 Tetor 2020

Kryeministri Rama e ka nisur ditën duke uruar për ditëlindjen aktorin e humorit Florian Binaj. Duke shfrytëzuar këtë rast Rama ka shkruar në facebook edhe për personazhe të tjerë të humorit, mes të cilëve Saimirin e Fiksit dhe Stopit, sic e quan Rama.Klintoni ka pyetur qytetarët për fjalët e urta dhe ata përgjigjen me humor për shprehjet, që u kujtohen dhe si i kuptojnë ato.

Të Fundit