Urimi i Rames për Fatos Nanon!

Kryeministri Edi Rama ka uruar nga facebook-u i tij liderin historik të PS-së, Fatos Nano dhe në tekstin e dedikuar thotë, se për raportet e tyre duhet shkruar një libër por derisa ai të ndërrojë turnin me pasardhësin do të kalojë shumë kohë.

Të Fundit