Tirana “josh” median meksikane: Kryeqyteti mbresëlënës i Shqipërisë

Shqipëria, një vend i vogël i vendosur në Gadishullin Ballkanik, njihet për peizazhet e saj mahnitëse, historinë e pasur dhe kulturën e gjallë, shkruan gazetari Alonso Zamora në një artikull për të përditshmen meksikane “Zelosos por Buenas Renovables”,

Por, kur bëhet fjalë për qytetin më të madh të Shqipërisë, ai që bie më shumë në sy është Tirana.

Tirana, kryeqyteti i Shqipërisë, është jo vetëm qyteti më i madh në vend, por edhe qendra politike, ekonomike dhe kulturore.

 

Të Fundit