Stop-Uzina Mjekës le punonjësit 8 muaj pa paga e 8 vjet pa sigurime shoqërore.(13.02.2019)

Disa punonjës të uzinës së lëndëve plasëse në Mjekës të Elbasanit,denoncojë në “Stop”, se nuk marrin pagën prej 8 muajsh, dhe nuk u janë derdhur detyrimet e sigurimeve shoqërore prej 8 vjetësh. Kastriot Elezi dhe Petrit Suli, thonë, se nuk po ia dalin dot më, ndaj kërkojnë një zgjidhje.Gazetarja e “Stop” arriti të kontaktojë me drejtorin e unizës Mjekës, Faik Gjolena, i cili tha, se puna në uzinë varet nga projektet, që sjell Ministria e Mbrojtjes.Gjolena premtoi, se që nga muaji mars, do të nisë ndryshimi i situatës dhe gradualisht punonjësit do të marrin pagat e prapambetura e do t;u derdhen sigurimet shoqërore.

Të Fundit