Stop-Transmetimi ne Stop/ Naxavari per kancerin e tiroides behet me rimbursim.(03.07.2019)

Pak kohë më parë, Hajdër Bendaj, i cili vuante nga kanceri i tiroides, iu drejtua emisionit “Stop” me shqetësimin, se nuk e merrte dot me rimburim ilacin, Nexavar, për të cilin ka aq shumë nevojë.Sot ai na bën me dije, se pas transmetimit të rastit të tij, Nexavar, që i kushton 5 milionë lekë të vjetra në muaj, u fut në listën e ilaceve të rimbursueshme. Hajdër Bendaj shpreh mirënjohjen dhe falenderimin për emisionin.

Të Fundit