Stop -“Stop” e “Fundjavë Ndryshe” u ndryshojnë jetën jetimeve Karazajmi! (02 shtator 2019)

Më 22 mars të këtij viti, emisioni Stop transmetoi rastin e familjes Karazajmi në Peshkopi. Pas aksidentit automobilistik, ku humbën jetën 2 kryefamiljarët, Gentian dhe Klodiana Karazajmi, 4 fëmijët qëndruan me gjyshërit në kushte të vështira ekonomike.Gjyshi dhe vajza e madhe bënë thirrje për ndihmë, pasi jetojnë në kushte ekstreme varfërie. Edhe “Stop” e “Fundjavë ndryshe” e bënë publik këtë apel.Pas fushatës sensibilizuese, familja Karazajmi është zhvendosur nga Peshkopia në Tiranë në një shtëpi, të blerë me kontributin e shqiptarëve.

Të Fundit