Stop – Stop e Fundjave Ndryshe gezojne familjen Korini me shtepi te re(06.09.2019)

Në 25 qershor të 2019-ës emisioni Stop transmetoi rastin e familjes Korini, një familje në nevojë dhe pa shtëpi. Ata jetojnë në një fshat të Delvinës dhe kryefamiljarja, Elvira Korini , rrit e vetme dy fëmijë jetimë, Elsa dhe Elidoni. Ata kanë probleme me sytë dhe nuk marrin as ndihmë ekonomike.Pas fushatës sensibilizuese nga “Stop” dhe “Fundjavë Ndryshe”, ata janë zhvendosur nga Delvina në Fier dhe do të banojnë në një kompleks të ri pallatesh, që quhet “Apollon”.

Të Fundit