Stop – Lubrazhd: I bie bunkeri ne mes te oborrit, institucionet luajne “ping pong”(06.09.2019)

Eduard Hoxha, jeton në fshatin Spathar 2 km larg Librazhdit. Në mars të 2017-ës, si pasojë e reshjeve dhe rrëshqitjeve të dheut, bunkeri, që ndodhej në kodër, shkëputet dhe bie në oborrin e shtëpisë së familjes Hoxha. Prej 2 vitesh asnjë institucion nuk ka ndërhyrë. Qytetari i është drejtuar Komunës Qendër dhe ajo e ka drejtuar drejt Bashkisë Librazhd, por asgjë nuk është bërë.Të dy institucionet thonë, se e vetmja, që mund të zgjidhë këtë problem, është Ministria e Mbrojtjes, pasi vetëm ky institucion ka mjete të tilla.

Të Fundit