Stop-Stadiumi i Prrenjasit, mendohet per fituesin e projektit jo per pronaret e tokes. (12.02.2019)

Kryetarja e bashkisë, Majlinda Rira, pas këmbënguljes së gazetares së emisionit “Stop” e pret grupin tonë të xhirimit dhe thotë, se stadiumi i ri, ka qenë premtimi i saj elektoral. Nga ana tjetër duket se investitori “ka harruar” të shpronesoje pronarët. Por nuk ka bërë të njëjtën gjë me fituesin e tenderit, të cilin e ka përcaktuar qysh në përcaktimin e kritereve.

Të Fundit