Stop-Solidariteti i “Stop” dhe i qytetareve te thjeshte per njerezit e pamundur. (19.04.2019)


Shahe Tusha, banore e Vorës, i është drejuar emisionit “Stop” për ndihmë.Në moshë të re është martuar me një person me probleme mendore, pa e njohur.Sot ka 4 fëmijë, që i rrit e vetme, pasi i shoqi është i shtruar në spitalin e burgut.Banesën ku strehohet, e ka me qira dhe pronari i ka thënë të dalë, pasi do ta shesë shtëpinë.Thirrjes së Shahes i është përgjigjur Eglantina Reci, e cila i ka sjellë 500 euro asaj, për të kaluar disa muaj me ushqime për veten dhe fëmijët.

Të Fundit