Stop- Skandaloze, nje grup adoleshentesh rrahin nje bashkemoshatar.(04.06.2019)


”Stop” sjell sot një tjetër video të dhunës së adoleshentëve. Në video, disa të rinj godasin fizikisht një adoleshent, madje dhe i bëjnë thirrje njëri-tjetrit për ta filmuar.

Të Fundit