Stop- Skandal, I marrin shtepine ne bllok per borxhet e te vellait. (27.03.2019)

Për borxhin e një qytetari po i merret prona vëllait të tij në mes të bllokut, edhe pse ky i fundit, nuk ka lidhje ligjore me këtë detyrim.Në kohën, që u konstatua kjo shkelje, iu hoq licensa dhe ra në pranga përmbaruesi privat Fatos Alimadhi.Por dosja përmbarimore në mënyrë të cuditshme u transferua në shoqërinë përmbarimore TDR grup.Problemi i pronës mes vëllezërve Naim e Avni Noka, është transferuar edhe te Jonida Dusha, pasi kjo e fundit jeton me qira në shtëpinë e Avni Nokës.Jonida tregon, se është përballur me forcat policore, që i kërkonin të lironte shtëpinë, pa e njoftuar më parë.

Të Fundit