Stop – Shqiptaret per shqiptaret dhe Stop bejne te mundur dergimin e Renisit me avion drejt Ankarase! (09 tetor 2019)

swip

Para pak ditësh, “Stop” transmetoi apelin e prindërve, Remzi Muca dhe Bukuroshe Xhediku për djalin e tyre, Renis Muca, 14 vjec, i aksidentuar në 17 korrik 2019. Nga spitali i Traumës ata kërkuan 60 mijë euro për 4 muaj trajtim në një spital privat në Ankara dhe shumën për avionin, që të bëhet transporti.Pas këtij apeli, fondacioni “Shqiptarët për shqiptarët” gjeti mundësinë e avionit ambulator dhe Elvis Naci tha, se janë depozituar edhe 5 mijë euro për kurimin e tij.Ndërsa sot Renisi është nisur drejt Ankarasë në Turqi, ku do të marrë ndihmë mjekësore të specializuar.

Të Fundit