Stop – Shqiperia po shpopullohet, të rinjtë planifikojnë të lenë vendin. (27 shtator 2019)

Pas një ankete të fondacionit gjerman “Friedrich Ebert”, rezultoi, se 285 mijë shqiptarë planifikojnë të lenë vendin vitet e ardhshme dhe shumica e tyre janë të rinj. Faktorët ekonomikë dhe perceptimi negativ i situatës në vendin e tyre, janë faktorët më ndikues në emigracionin e të rinjve. Përsa i takon emigrimit të trurit, ky fenomen është shumë agresiv në Shqipëri dhe Mali të Zi.

Të Fundit