Stop – Korca mbreteresha e turizmit shqiptar! (27 shtator 2019)

Për herë të parë në vitin 2018, Korça është kurorëzuar mbretëresha e argëtimit dhe kulturës, me 3.5% të totalit të shpenzimeve, duke zbritur nga froni Tiranën, që deri tani mbante rekordin. Ndërsa Vlora me 1.4%, të shpenzimeve për argëtim, u rendit e fundit në rang republike

Të Fundit