Stop-Shqipëria e pasigurt, renditet e fundit ne rajon. (27.02.2019)

Një studim i fundit i “Global Financë” e klasifikon Shqipërinë, si vendin e fundit në rajon, përsa i takon sigurisë, rrezikut nga fatkeqësitë natyrore dhe trazirave. Vendi ynë është renditur në vendin e 69-të, nga 128 në total.

Të Fundit