Stop -Prrenjasi me stadium 1 miliardë lekë, fituesi i tenderit i paracaktuar. (12.02.2019)

Në këtë pjesë të emisionit trajtojmë problemin e stadiumit të Prrenjasit, një investim 1 miliardë lekë i qeverisë shqiptare në prag të zgjedhjeve lokale. Ekipi i këtij qyteti, “Domosdova”, është në katëgorinë amatore, megjithatë qyteti do të ketë një stadium me 500 vende.Kryetarja e bashkisë, Miranda Rira, pas këmbënguljes së gazetares së “Stop” e pret grupin tonë të xhirimit dhe thotë, se stadiumi i ri, ka qenë premtim i saj elektoral.Nga ana tjetër, duket se investitori “ka harruar” të shpronësojë pronarët. Por nuk ka bërë të njetjën gjë me fituesin e tenderit, të cilin e ka paracaktuar, qysh në përcaktimin e kritereve.

Të Fundit