Stop ndihmon ne bashkimin e familjes!!

Grupi i xhirimit i Stop udhëtoi në Durrës në familjen e qytetarit Aleks Ndoja. Ai kërkon të shkojë me familjen në fshatin Vel të Mirditës, pasi vëllain e ka të sëmurë dhe prindërit shumë të moshuar.Aleksi nuk ka as automjet dhe nuk siguron dot as autorizim për lëvizje.Emisioni Stop i vuri në dispozicion një makinë dhe coi 4 pjesëtarët e familjes në fshatin Vel të Mirditës dhe familja u bashkua në këto kohë të vështira .

Të Fundit