Stop – Kusuret e Rudina Hajdarit dhe nje debat televiziv banal! (30 maj 2019)


Parlamenti u mblodh si zakonisht në seancë plenare.Në fjalën e saj, deputetja e opozitës, Rudina Hajdari, theksoi, se nuk ka asnjë kusur, të dëgjojë kusuret e Ramës dhe asnjë kusur, të dëgjojë nga opozita jashtë parlamentit, se ajo është palë me Ramën.Ish deputeti demokrat Mark Marku, u shpreh në një debat televiziv përballë Ervin Bushatit dhe Alfred Pezës, se ata edhe m…t, po t’u japin, janë gati ta hanë.

Të Fundit