Stop- Korçë, Drejtoria Vendore e Policisë pezullon OPGJ-ne Stena! (21.05.2019)


Pak ditë më parë, emisioni “Stop” transmetoi denoncimin e qytetarit Ergis Zenelak nga Korca, të cilit OPGJ-ja Edion Stena, i kishte vjedhur një celular samsung.Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat ndaloi oficerin e Policisë dhe tashmë 39 vjecari do të përballet me dy akuza: “vjedhje duke shpërdoruar detyrën” dhe “falsifikim i formularëve”.Po kështu Drejtoria Vendore e Policisë Korçë e pezulloi OPGJ-ne Stena dhe nisi menjëherë ecurinë disiplinore për shkelje të rëndë të detyrës.

Të Fundit