Stop-Korcë, arrestohet e shlyen dënimin, OPGJ-ja i grabit telefonin.(14.05.2019)

Ergis Zenelak nga Korca, i drejtohet emisionit “Stop”, pasi në vitin 2017 e arrestuan, duke ndihmuar një person të kalonte kufirin në mënyrë të paligjshme.Në momentin e arrestimit kishte me vete 3 telefona dhe kartën e identitetit. Pa shlyerjes së dënimit,OPGJ Edion Stena, e sorollati për të marrë sendet e veta.Ergisi tentoi edhe një herë të merrte sendet personale, por OPGJ-ja i dha telefonin nokia dhe alcatel e jo samsungun. Nga ana tjetër Ergisi detyrohet të firmosë, sikur i ka marrë të tre telefonat.

Të Fundit