Stop “i hap syte” Inspektoriatit Shendetësor, mbyllet Sante Plus

Në 7 shtator sollëm historinë e një zonje, që iu drejtua spitalit privat Sante Plus për rimodelimin e barkut, por rezultati ishte i tmerrshëm. Zonja jeton prej 22 vitesh jashtë Shqipërisë dhe vendosi, që për 1900 euro të kthente barkun, që kishte pasur para lindjeve, në këtë spital në Tiranë. Pas ndërhyrjes zonja tha, se nuk i vunë kateter e nuk mund të shkarkohej. Për pasojë u fry dhe e cuan në QSUT për ndihmë më të specializuar. Në Sante Plus zonja shkoi dhe 5 herë të tjera, për ndërhyrje. Herën e pestë i hoqën edhe këthizën.Në vendin ku jeton, i duhet të bëjë sërish ndërhyrje dhe të riparojë edhe kërthizën.Inspektoriati shtetëror shëndetsor, fillimisht e gjobiti me 500 mijë lekë spitalin “Sante Plus”, ndërsa sot i vuri shiritin e mbylljes. Drejtuesit tentuan ta hapin sërish institucioni, por Inspektoriati Shëndetsor i rivuri shiritin.

Të Fundit