Stop – Hitparade i absurdit shqiptar! (29 Qershor 2020)

Në Tiranë janë filmuar fruta të hedhura në Lanë. Në fshatin Liqenas të Pustecit, një banor ka filmuar depon e ujit, e cila, sic thotë, ai furnizon me ujë të përzier me fekale, duke vënë në rrezik shëdetin e njerëzve. Në Dhërmi kamerat e sigurisë kanë filmuar një qytetar kosovar, të cilit i bien paratë nga xhepi dhe djemtë afër tij i marrin për vete. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit