Stop- Hitparade i absurdit shqiptar -10 Qershor 2022

Kanali i Cukës grryhet natën me makineri dhe kjo tregohet në një video të dërguar në redaksinë e emisionit tonë. Një njoftim tregon, se shpëtimi në det është me orar dhe pas kësaj fashe, duhet t’i dilni zot vetes.Prodhimet bujqësore në Roskovec kanë përfunduar të hedhura në tokë.Në Mjekës të Elbasanit edhe varrezat janë ndotur nga mbetjet e hedhura pa kujdes. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen e komentohen në emisionin e sotëm, në rubrikën “Hitparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit