Stop-Gramsh, pallati i kultures ne kushte te mjerueshme! (15.05.2019)


Në Ersekë pallati i kulturës ka nevojë për ndërhyrje urgjente. Për ngrohje as që bëhet fjalë dhe aktivitetet duken luks në këto kushte

Të Fundit