Stop-Familja “Pisha” Elbasan ne gjendje te mjerueshme, Stop zgjidh situaten! (07.12.2018)

Emisioni “Stop” është ndalur në familjen Pisha në lagjen “5 Maji” Elbasan, që jeton brenda një bunkeri të kohës së ditaturës komuniste.3 nga pjesëtarët e familjes vuajnë edhe nga probleme mendore.Kryefamiljari thotë, se nusja e djalit i ka nxjerrë nga shtëpia.Gazetarja e “Stop” i drejtohet kujdesit social në Elbasan dhe drejtori Shefki Lika i dha një zgjidhje problemit të familjes në nevojë, duke ndjekur procedurat e kempit për mbesën Sofie Pisha, ndërsa gjyshen do ta cojnë në shtëpinë e të moshuarve.Më pas shkojmë në Bulqizë për një tjetër rast varfërie, në familjen e Nëxhmi Shirës, që përbëhet nga 5 anëtarë.Shtëpia është e pabanueshme, ndërsa fëmijët nuk arrijnë të mbushin barkun me bukë. Për këtë familje ka vendosur të kujdeset Balfin Grup e Samir Mane, duke e bërë së shpejti me shtëpi të re familjen Shira.

Të Fundit