Stop-Eurostat, “1% e shqiptareve i thellojne njohurite pas perfundimit te shkolles”.(04.06.2019)


Një raport i Eurostat tregon, se më pak se 1% e shqiptarëve i thellojnë njohuritë pas përfundimit të shkollës.Kjo është shifra më e ulët në rajon dhe vendet e Bashkimit Europian

Të Fundit