Stop- Erseke, Pallati i Kulturës i ngjan një strehe vorfnore.(15.05.2019)


Në Ersekë pallati i kulturës ka nevojë për ndërhyrje urgjente. Për ngrohje as që bëhet fjalë dhe aktivitetet duken luks në këto kushte

Të Fundit