STOP-EMISIONI 76(Sezoni 7) 20 Dhjetor 2021-Hajduti kapet nga qytetaret ne autobus, kerkon te dale nga dritarja.

Një pëllumb është fotografuar duke ngrënë ushqimin e spitalit. Një punëtor ndërtimi e mban veglën e punës në të pasme. Një hajdut xhepash është kapur nga qytetarët në një autobus në Vlorë dhe ai kërkon të dalë nga dritarja. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen në emisionin e sotëm “Stop”, në rubrikën “Hitaparade i absurdit shqiptar”.

Të Fundit