STOP – EMISIONI 56

FRESH-i apo e ardhmja “e ndritur” e të majtës përballë Velo partizanit!

Të rinjtë e Fresh-it u mblodhën dje në kongresin e tyre, ku u vendos, se kreu i organizatës do të zgjidhet përmes audicioneve në 61 bashkitë e vendit. Por gazetarët e “Stop” kanë “provokuar” të rinjtë, duke i bërë të zgjedhin mes dy të djathtëve. Askush nuk e ka kuptuar rrengun. Veterani 85 vjecar, frymëzimi i personazhit “Partizani i vogël Velo” flet për kongresin e PS-së dhe këndon këngë partizane.

Të Fundit