STOP – EMISIONI 31 (SEZONI 2)

Nga Shëngjini në Kalimash, hitparade i absurdit tonë…

Në zonën e Shëngjinit deti ka nxjerrë në breg bidonë e dërrasa, duke dëshmuar për masakrën, që i bëjmë cdo ditë burimeve ujore dhe pasurive të natyrës. Në Kalimash, një minierë, që operon aty, ka grumbulluar një sasi të madhe rëre, që nga shiu ka rrëshqitur, duke përmbytur fshatrat aty pranë.Një video, e ardhur në redaksi nga qytetarët, tregon një grua që vjedh në një dyqan këpucësh. Këto situata përbëjnë hitparade-in e absurdit për puntatën e sotme “Stop”.

Të Fundit