Stop -EMISIONI 114 (SEZONI 5) 06 shkurt 2020-Skandali i permbarueses Gjergjova/ Gjykata i jep te drejte emisionit “Stop”.

Gjatë ditës qarkulloi lajmi për arrestimin e një 25 vjecari në Elbasan, i cili bënte transport të shtetasve sirianë nga Korca në Kosovë për 200 euro. Një foto e shtetasve sirianë në Dardhë transmetohet si pjesë e këtij argumenti.Më pas disa shtetas sirianë flasin për rrugëtimin e tyre të mundimshëm, për të ikur nga vendi i tyre, duke paguar në vendet ballkanike, për të arritur në shtetet e BE-së, ku kanë më shumë siguri.

Ministri i jashtëm Gent Cakaj, ka bërë një gafë në rrjetet sociale, kur ngushëlloi homologun turk, Mevlut Cavusoglu për një tragjedi, duke e ngatërruar me një tjetër.Cakaj ngushëlloi Cavusoglun për tre viktimat e aeroplanit të përplasur në Bahcesaray, kur në fakt avioni u aksidentua në Stamboll, ndërsa në Bahcesaray 38 viktimat ishin shkaktuar nga orteku.Gazetari i “Stop” ka dalë nëpër rrugë, duke improvizuar aksionet e OFL. Ai kishte veshur një uniformë të ngjashme me ato të efektivëve të strukturës së re dhe ka realizuar intervista e “kontrolle” mes qytetarëve.

Gjatë ditës qarkulloi lajmi për arrestimin e një 25 vjecari në Elbasan, i cili bënte transport të shtetasve sirianë nga Korca në Kosovë për 200 euro. Një foto e shtetasve sirianë në Dardhë transmetohet si pjesë e këtij argumenti.Më pas disa shtetas sirianë flasin për rrugëtimin e tyre të mundimshëm, për të ikur nga vendi i tyre, duke paguar në vendet ballkanike, për të arritur në shtetet e BE-së, ku kanë më shumë siguri.

Të Fundit