STOP – EMISIONI 1 (SEZONI 2)

Stina “e mbarë” e hashashit në Shqipëri!
Në pjesën e parë të emisionit Stop trajtohet me humor dhe ironi bilanci i të korrave të hashashit gjatë kësaj vere në Shqipëri.Më pas një iniciativë solidariteti për viktimat e tërmetit në Amtrice në Itali.Dhe në fund të pjesës së parë, intervista me deputetët dhe qytetarët e thjeshtë mbi kuptimin e ligjit të vetingut të votuar në parlament.

 
Sa kushton një provim në Universitetin e Shkodrës?
“Pre” e kameras së fshehtë të emisionit  “Stop”, kanë rënë pedagogë të universitetit Luigj Gurakuqi në Shkodër. Investigimi i gazetarëve të programit tregon sesi mund ta marrësh një provim në cikle të ndryshme të studimeve, duke paguar 100 euro. Në këtë situatë përfshihet edhe shefja e departamentit të Bio-Kimisë Ditika Kopliku.

 
Hitparade e absurdit shqiptar!
Në këtë pjesë të emisionit transmetohen imazhe apo video të situatave absurde nga realiteti ynë i përditshëm.  Me humor dhe ironi Saimir dhe Genti komentojnë episodet e shfaqura.                             

                                       

Të Fundit