“Stop” dhe “Firdeus” bejne te mundur kurimin vajsez me probleme ne shtyllen kurrizore.

“Stop” i rikthehet problemit shëndetësor të Elona Collakut, vajza me probleme në shtyllën kurrizore, të cilën stafi ynë e ka ndjekur, që kur ishte foshnje e deri sot, që është 6 vjec.Në vitin 2018,emisioni “Stop” bëri të mundur transferimin e Elonës dhe të familjes së saj nga Korca në Tiranë.Sot “Stop” në bashkëpunim me fondacionin “Firdeus” dhe Elvis Nacin, mundësuan 1000 mijë euro të tjera për një bust për Elonën, për shkak të deformimit të shtyllës kurrizore. “Stop” bën apel edhe për 1500 euro të tjera, pasi Elonës i duhen edhe proteza të reja, për shkak se fiziku i saj ka ndryshuar.

Të Fundit