Stop-Deputetët “tradhtarë” të listave, që bënë betimin.(15.03.2019)

Në prag të protestës së rradhës të opozitës shqiptare,Renaldo u është drejtuar qytetarëve, për t’i pyetur për deputetët “tradhëtarë”, që bënë betimin dhe morën mandatin në parlament.Ata u përzgjodhën nga krerët e partive, të cilët menduan, se nuk do t’u vinte rradha kurrë për të marrë mëndatin.

Të Fundit