Stop-Denohet me 30 vjet burg per nje veper, qe nuk u deshmua kurre! (26 dhjetor 2018)


Në 30 korrik 2016, rreth orës 16.30 ndodhi një incident në afërsi të burgut të Vaqarrit.Një i burgosur u plagos me armë zjarri dhe prokuroria fajësoi për këtë shtetasin Ergys Kolaveri.Gjithë akuza u ngrit, me arsyetimin, se Kolaveri kishte ngatërrua objektiv, duke tentaur eleminimin e Gazmir Dacit, për t’u hakmarrë për vrajsen e të vëllait.Prindërit e Ergysit thonë, se djali i tyre nuk ka lidhje me ngjarjen e megjithatë, është dënuar me 30 vjet burgim për tentativë vrasjeje.”Stop” sjell pamjet e vendit, ku ndodhej Ergys Kolaveri në kohën, kur ka ndodhur incidenti pranë burgut të Vaqarrit.Eksperti kriminalistik Artan Rexhepi,bën ekspertimentin për të shkuar nga aty ku shfaqet Ergysi e deri në burgun e Vaqarrit, por rezulton, se i akuzuari nuk mund të ndodhej aty në momentin e ngjarjes.

Të Fundit