Stop-Byzyka shefe kurrikule në DAR dhe studente, vendos komisioni disiplinor.(07.03.2019)

Pak ditë më parë “Stop” transmetoi rastin e ish-drejtoreshës së DAR Arjola Byzyka, aktualisht shefe e kurrikulës.Zonja Byzyka është studente me kohë të plotë në fakuktetin juridik dhe duket se i ndjek rregullisht studimet. Agathi Kurramano, drejtore e politikave të zhvillimit të shërbimit civil shpjegon, se shqyrtimi i fakteve dhe rrethanave së pari vlerësohet nga eprori dhe më pas ngrihet një komision me 5 anëtarë.Nga ana tjetër mësohet, se një komision disiplinor do të shqyrtojë këtë rast e do të dalë me një vendim brenda 30 ditësh.

Të Fundit