Spitali i Fierit pa personel, drejtuesi i kujdesit shëndetsor punon në Tiranë

Pak kohë më parë transmetuam problematikën e mungesës së metadonit në spitalin e Fierit pas pacientët, që duan të shpëtojnë nga varësia e drogës.Përmes kamerës së fshehtë të emisionit tonë, treguam, se mjekët lëshonin receta kundrejt ryshfetit. Kur një denoncues u ankua te Drejtori i Njësisë Vendore të Kujdesit Shëndetësor Fier, Arbër Arapi, ky i fundit i bëri presion. Arbër Arapi, i sapo rikthyer në pozicionin e drejtuesit të NJVKSH Fier, në profesion është stomatolog. Një klinikë dentare në Fier mban emrin e tij. Pacientja e infiltruar e emisionit Stop, lidhet me doktor Arbrin, i cili në orarin e punës si drejtues, bisedon për punë private dhe punon në klinikën dentare Esel, në Tiranë.

Të Fundit