Spitalet Covid/ A jane vertet ashtu sic “reklamohen”

Prej kohësh drejtues të shtetit e shëndetsisë janë angazhuar të tregojnë, sesa të mira janë kushtet në spitalet Covid.Në kronikat e shpërndara nga makineria e propagandës shtetërore shfaqet personel mjeksor i përkushtuar dhe pacientë të kënaqur nga shërbimi. Por “Stop” ka sjellë së fundi një realitet tjetër.

Të Fundit