SPAK kërkon arrestimin e Arben Ahmetajt, dërgon kërkesën në Kuvend

Prokuroria e Posaçme kërkon arrestimin e ish-zëvendëskryeministrit Arben Ahmetaj. Sipas Klan News, kërkesa e SPAK ka mbërritur në Kuvend.

Ahmetaj akuzohet për 4 vepra penale; korrupsion, mosdeklarim të pasurisë, shpërdorim detyre dhe pastrim parash.

Të Fundit