Skandali i prokurorit dhe gjyqtarit: Të asgjësohet pasaporta angleze-Stop-23 Mars 2021

Marsida Bunoci takon prokurorin, që vendosi asgjësimin e pasaportës së saj angleze, i cili pranon, se nuk ka bërë hetime, por zonja mund të ankohet.Po kështu gjyqtari Albert Meca pranoi kërkesën e prokurorit për asgjësimin e pasaportës.Duke qenë shtetase angleze, Marsida iu drejtua ambasadës britanike në Tiranë dhe zyrës konsullore në Londër, ku i thanë, se pasaporta Angleze është pronë e Mbretereshes dhe asnjë shtet tjetër, apo institucion nuk ka të drejta mbi të.

Të Fundit