Skandali: dy qytetarë në burg, kur provat flasin për pafajësinë e tyre.

Dy qytetarë, Artur Velo dhe Besmir Jeshilaj tregojnë nga burgu i i Fierit, se mbahen në qeli pa faj dhe pa prova. Ata janë akuzuar dhe dënuar për trafik të lëndëve narkotike dhe tentativë vrasjeje të forcave policore. Por ata dhe familjarët dëshmojnë me prova, se nuk kanë të bëjnë me ngjarjen në fjalë, të ndodhur në Zervat të Gjirokastrës në shtator 2014.”Stop” bën provën e distancës nga vendi i ngjarjes e po kështu gjen vendndodhjen e personave në momentin e incidentit, me anë të antenave telefonike. Velaj dhe Jeshilaj kërkojnë vetëm drejtësi.

Të Fundit