Mbajini motorrët në garazh, deri në fund të shkurtit nuk ka targa.

Një qytetar në Tiranë denoncon në “Stop” se prej një muaji mban motorrin në shtëpi, pasi nuk ka targa, që të mund të qarkullojë me të.Arnis Hoxha nga drejtoria e transportit rrugor shpejgon, se targa nuk do të ketë deri në fund të shkurtit, për shkak se tenderi dhe mbyllja e kontratës janë bërë vonë. Deri atëherë, hipini këmbëve, ose urbanit!…

Të Fundit