Si argetohen femijet me “Stop”

Shumë fëmijë janë filmuar nga prindërit e tyre, duke ndjekur e duke u argëtuar me emisionin Stop.Alvio, Kristian, Nermin, Roan,janë disa nga fëmijët e mbërthyer para ekranit, që kur nis sigla e programit. Dhe koha e Stop, duket se është dhe koha ideale për prindërit, që i kanë fëmijët të sigurtë.

Të Fundit