Shkoze/ Teleperformanca dhuron kompjutera per shkollen “Marie Logoreci”.

Pak javë më parë trasmetuam problemin e shkollës “Marie Logoreci”, nxënësit e të cilës, nuk kanë kompjutera dhe lëndën e informatikës e mësojnë vetëm në teori. Pas transmetimit tonë, “Teleperformanca”, korporata lider në shërbimin e klientit dhe drejtuesi i saj në Shqipëri, Diego Pisa, dhuruan 16 kompjutera për këtë shkollë.Drejtori Robert Marku dhe nëndrejtori Llambi Cani falenderuan emisionin “Stop” dhe kompaninë “Teleperformanca” për pajisjen e shkollës së tyre.

Të Fundit